Οι πληγές του ανέμου

 

Las heridas del viento


Μετά από δύο χρόνια «απουσίας» λόγω του ιού, επιστρέφουμε από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στο αγαπημένο μας Γκαράζ, με ένα δυνατό έργο του Juan Carlos Rubio. «Οι πληγές του ανέμου» μιλά για τον απόλυτο και ανεκπλήρωτο έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν βρήκαν τον τρόπο να αγαπηθούν. Ένας ομοφυλόφιλος που ίσως και να έχει συνηθίζει να ζει τον έρωτά του από μακριά κι ένας στρέϊτ άνδρας που ίσως και να φοβάται να ελευθερώσει τα θέλω του. Κι ένας γιος που ψάχνει για τη πατρική αποδοχή μετά το θάνατο του πατέρα του, γιατί κι αυτός ίσως δεν την απαίτησε όσο εκείνος ζούσε.


Αυτό το «ίσως» πλανιέται σ’ όλο αυτό το υπέροχο κείμενο-ύμνο στον Έρωτα, όπως η μυρωδιά μιας αξέχαστης κολώνιας που έρχεται απροσδόκητα μαζί με τον άνεμο, να ξυπνήσει μνήμες που πονάνε.


Με τον Στέλιο Βέργο και τον Κωνσταντίνο Φώσκολο.


Μετάφραση :Μαρία Εμμανουήλ


Φωτισμοί : Λουλούδης Χατζής


Σκηνοθεσία : Αντώνης Παπαδόπουλος


Το έργο θα παίζεται κάθε Δευτέρα στις 20.30 στο Γκαράζ του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού (Ταξιαρχών και Λαμπράκη, κοντά στο Μετρό)


Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. (Υποχρεωτική μάσκα κατά τη διάρκεια της παράστασης, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά την είσοδο).


Περιορισμένος ο αριθμός θέσεων (μόνο 25 άτομα) και απαιτείται κράτηση θέσεων στο 6945 365450

Πηγή: https://ionikotheatro.wordpress.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις